Biltvätt i Nybro

För tio år sedan flyttade jag från Kalmar till Nybro då jag fick ett jobb där med erbjudande om att hyra en bostad i närheten. Det passade mig perfekt eftersom jag var singel på den tiden med och bara behövde tänka på mig själv. Jag hade bara bott i Kalmar i två år och arbetade på en fabrik en bit bort, jag brukade cykla till jobbet och det gick ju bra på sommaren. Jag älskar bilar och har alltid gjort det och drömmen är att jobba med bilar i framtiden. Mitt nya jobb blev på en helt ny biltvätt i Nybro så jag nappade direkt på erbjudandet och flyttade bara för några veckor sedan till Nybro.

Första biltvätten

Det bästa av allt var att det stället jag fick börja jobba på är den första biltvätten i Nybro kommun! Det är väldigt uppskattat av många att det äntligen kom en biltvätt dit. Det händer inte så mycket i Nybro över lag så det blev lite av en uppståndelse när biltvätten öppnades. Det låter skitlöjligt men det är så i mindre samhällen där det inte händer något till vardags. Folk sitter inomhus och glor genom sina fönster och har koll på varenda människa som flyttar in eller flyttar ut, går isär eller får barn, byter bil, köper husvagn, ja dom har koll på precis allt.

Kul med biltvätt

Att börja jobba på en biltvätt var riktigt kul! När man får in en skitig bil i ena änden och sedan levererar en skinande fräsch bil i andra änden, folk blir glada och nöjda och det är ju alltid trevligt. Jag hade en kund som var skitsur när han hittade en liten fläck på sin nytvättade bil och började skälla på mig som en tok. Men det visade sig när han hade lugnat ner sig lite, att det var en rostfläck. Snacka om att jag asgarvade resten av den eftermiddagen.