Så gör vi tillsammans miljön en stor tjänst

Äntligen börjar Helsingborg installera fler och fler laddboxar på offentliga ställen i takt med att det blir mer och mer populärt att köpa sig en elbil eller en elhybrid. Vi var ganska tidiga med att byta ut våra bränslefordon mot elbilar i vår familj, men har upplevt att det varit något problematiskt vid vissa tillfällen att hitta en laddbox när man är ute och kör. Men nu verkar bristen på detta ha vänt och fler väljer att installera laddbox i Helsingborg, något jag är väldigt tacksam över då jag slipper oroa mig över att inte kunna ladda bilen när jag är ute och kör.

Genom att installera laddbox och köra eldrivet har vi kommit en bra bit på vägen

Är du en av många som överväger att skaffa en elbil och installera en laddbox? Då tycker jag verkligen att du skall göra det. Det har inte bara fördelen att vara mer ekonomiskt, utan gör även vår miljö en stor tjänst. Vi måste börja bidra till ett bättre klimat och genom att installera en laddbox och köra ett eldrivet fordon har vi kommit en bra bit på vägen. Man kan inte göra allt själv, men tillsammans kan vi göra stor skillnad.

Få skattereduktion för den kostnad som blir för material och arbete

Någon annat som är väldigt, väldigt bra och fördelaktigt med att installera en laddbox är att man faktiskt kan få så kallad skattereduktion för den kostnad som blir för material och arbete. Detta är väldigt smidigt för oss kunder som får avdraget direkt på fakturan av företaget som utfört arbete. Företaget begär i sin tur att få utbetalningen via Skatteverket. Smidigare än så kan det knappast bli, eller hur? Kontakta din närmaste elektriker för att se över dina möjligheter och få en offert på att installera en laddbox hemma hos dig.