Citybike el

Förr när jag var liten så cyklade jag från det att jag var 13 år till jag fyllde 19, varje dag (i princip) till stallet där jag hade min häst. Det var en mil tur och retur och jag cyklade i ur och skur, storm och snö för det var det enda sättet för mig att ta mig dit. Någon enstaka gång skjutsade mina föräldrar mig till stallet men annars var det cykel som gällde. Då rörde man minsann på sig som tonåring. Nu plötsligt så har folk börjat skaffa elcyklar! Min kollega hade i helgen köpt en citybike el, där hon får hjälp av elmotorn att cykla när hon vill, det blir ju inte riktigt samma sak som med en vanlig cykel men det är ju bra så klart.

Alla kan cykla med citybike

Det som är bra med citybike med el är att även den som inte har så mycket ork så den personen kan cykla några längre sträckor med en vanlig cykel, hur lätt som helst kan använda en elcykel. Citybike är en robust cykel som alla kan cykla med och i uppförsbackar eller när du är lite trött så är det bara att koppla över till elen så får du den hjälp du behöver för att orka trampa. Det är ju perfekt för den som vill pendla, cykla, till arbetet.

Citybikes – omtyckta elcyklar

Att just citybike har blivit så omtyckta är nog för att det är en ganska alldaglig cykel fast med en elmotor. Dom är behagliga för gemene man att sitta på och styret sitter ganska högt så du sitter och trampar i mer upprätt läge. Det är ingen ”racer-cykel” där du måste ligga över styret, även om det finns citybikes som är lite mer tuffa. Citybikes har ett överkomligt pris också då de inte har något som är special utvecklat, det är bara att tuta och köra.