Elbilsladdare i Kävlinge

Om ett par dagar kommer jag att åka bort för ett tillfälligt jobb på plats, företaget skickar iväg mig och några kollegor för att montera elbilsladdare i Kävlinge. Kävlinge är inte världen roligaste ställe att husera på i x antal veckor, än vet vi inte när vi blir klara men har räknat med att vi blir borta i minst en månad. Jag bor över 20 mil från Kävlinge så att pendla hem över helgerna blir det inte tal om, kanske en helg om vi är borta i 4 veckor. Jag har ju bara sambo och hund så dom får klara sig utan mig den tiden, det tror jag säkert att dom gör också, kanske till och med tycker det ska bli skönt att vara själva ett tag.

Elbilsladdare i trädgården

De elbilsladdare som jag kommer att installera i Kävlinge är nästan bara hos privatpersoner som bor i villa eller radhus och har egen trädgård eller eget garage. Det kan lätt bli enformigt när jag installerar elbilsladdare på företag eller på stora parkeringar men att åka runt till privatpersoner är trots allt lite mer varierande. Men det kan också ta mycket längre tid att installera elbilsladdare hemma hos folk då dom kan vara respektlösa med tiden som vi har avtalat och då måste jag jaga dom för att få resten av dagen att gå ihop sig.

Att bo i Kävlinge

Jag tror att mina kollegor kommer att hyra rum någonstans i Kävlinge, så nära som det går, medan jag har bestämt mig för att ta med husvagnen ner och sova i. Troligtvis kommer vi att arbeta ganska mycket eftermiddagar och kvällar när folk är hemma så det är bara att sova vi hinner med. Därför känns det onödigt att betala en massa pengar för att bo när jag har en husvagn som blir billigt att ta med och övernatta i.